Facts About درمان ریزش مو دکتر ناصح Revealed
Facts About درمان ریزش مو دکتر ناصح Revealed
Blog Article
هورمون دی هیدروتستوسترون چیست و در کدام مناطق بدن تولید می شود؟
کرم گیاهی روغن گیاهی برای پوست روغن گیاهی برای مو صابون گیاهی شامپو گیاهی لوسیون آبرسان گیاهی آرایشی ماسک
بعد از آنکه موهای خود را شانه زدید، نیازی نیست دوباره آن را تکرار کنید یا روزی چند بار این کار را انجام دهید. زیادهروی در برس کردن مو باعث ضعیف شدن فولیکول مو میشود که میتواند ریزش مو را تشدید میکند.
اگر مصرف قرص فیناستراید یا محلول ماینوکسیدیل به اندازه کافی پاسخگو نباشند و یا ریزش موها به حدی پیشرفه باشد که دیگر فولیکولهای زیادی برای تقویت باقی نمانده باشند می تواند از روش جراحی و کاشت مو نیز استفاده کنید.
جهت آموزش و آشنایی کامل با انواع مزاج در طب سنتی و همچنین خوراکی های مفید و مضر برای هر نوع مزاج به مقاله ” آموزش تشخیص مزاج توسط دکتر خیراندیش ” مراجعه کنید.
اگر تا به حال عکس ریزش موی هورمونی را دیده باشید متوجه خواهید شد که این نوع ریزش مو الگوی خاصی در همه افراد ندارد اما به طور کلی علائم عمومی آن شامل موارد زیر است:
اون هم ریزش موی سرد که گاهی ناشی از یک استرس شدید قطعهای از مو میریزه. این یک نسخه گرم موضعی داره که بایستی اجرا بشه و حجامت موضعی سوزنی روی سر . خوراک گرمی ها ،روغن سیاه دانه به همراه پیاز عنصل که یک مقداری کمی باید بهش اضافه بشه درمان الوپسی منتشره.
مطالب مرتبط ۱۲ ترفند افزایش ماندگاری رنگ مو ۵ اردیبهشت
محسن محمدی گفت: ۱۴۰۲/۱۱/۲۶ در ۷:۵۳ ب٫ظ سلام.وقت شما بخیر.من حدودا ۸ سال که ریزش ریش دارم هر بار میرم آمپول تریام هگزال تزریق میکنم بهتر میشه ولی دفعه بعد جاهای دیگه صورتم میریزه.بنظر شما مشکلم چیه؟ممنون میشم پاسخ بدید
اما مسئله این است که تا علت ریزش مو مشخص نباشد، استفاده از این مواد شاید خیلی کمک کننده نباشد. اگر کسی کم خونی و یا اینکه مشکل تیروئید داشته باشد و دچار ریزش مو باشد، باید بر اساس مشکلی دارد به درمان ریزش مو پرداخت.
برچسبها: همیشه اولین باشید با عضویت در خبرنامه ایمیلی مهتاطب، پیش از همه از جدیدترین محصولات و تخفیفها آگاه شوید آدرس ایمیل شما ...
فیلر چشم چیست؟ راهنمای کامل استفاده از آن، مزایا و ریسک ها
ریزش مو به دلیل هورمونی ناشی از عدم تعادل در هورمونها است. به طور کلی برای ریزش مو درمان ریزش مو با رزماری هورمون تستوسترون، استروژن و هورمون تیروئید را میتوان مقصر دانست اما باید شرایط کلی هورمونهای دیگر و نیز ژنتیک فرد نیز توسط پزشک به طور دقیق مورد ارزیابی قرار گیرد.
در صورتی که دیگر نمی خواهید از ماینوکسیدیل برای موهای خود استفاده کنید، دقیقا مثل ترک مواد مخدر باید ترک ماینوکسیدیل را نیز بصورت تدریجی انجام دهید.